Innhold
1
Saksliste til årsmøte 28.03.2019

SAK 1. GODKJENNING AV INNKALLING 

SAK 2. GODKJENNING AV SAKSLISTE 

SAK 3. KONSTITUERING 

SAK 4. ÅRSMELDING 

SAK 5. REGNSKAP FOR 2018 

SAK 6. INNKOMMENDE FORSLAG/SAKER 

 • Forslag 1: Representant i ØTIP 
 • Forslag 2: Forslag til nytt styre/organisasjonskart 
 • Forslag 3: Ansette Daglig Leder (eller annen administrativ støtte) 
 • Forslag 4: Innkjøp av minibuss. 
 • Forslag 5: Leder for Starum Cup komité blir fast i styret for Toten HK 

SAK 7. VALG 

SAK 8. AVSLUTNING

2
Egenandel til Glasscup 2019

​Her kan man betale egenandelen for Glasscup 2019:

Superinvite

3
Til alle foresatte i Toten Håndballklubb

​Det nærmer seg årsmøte i klubben og i den anledning er det flere verv som må fylles for at Toten HK fortsatt skal være en klubb som skal bygge håndballglede for barna våre.

Toten HK er i vekst og det er viktig at vi tar vare på den positive utviklingen som er i klubben, og sammen bygger et Toten HK som vi kan være stolte av, og som gir barna våre gode rammer for håndballen. I en travel hverdag kan det være vanskelig å finne rom for alle oppgaver som må løses, men for at vi skal kunne gi barna våre et godt håndballtilbud, er det avgjørende at vi foreldrene bidrar.  Og husk at dette er gøy – gjennom å ta på seg verv er det mulig å påvirke de beslutninger som tas, og komme med innspill til hvordan oppgaver kan løses. Kanskje har nettopp du en ide som kan gjøre klubben litt bedre. Å ta på seg verv er også sosialt, engasjerende og ikke minst er bidraget du gir viktig for å kunne spre håndballglede og entusiasme til både små og store.

I 2019 er det flere verv som er på valg. Vi er glade for å melde at både leder Thomas Nyland, nestleder  Unn Syrrist Østby og kasserer Øyvind Berg har sagt ja til evt. gjenvalg for en ny periode. I tillegg fortsetter sekretær Arnhild Aa Hårstadsveen, styremedlem Steinar Langedahl og sportslig leder 6-12 år Elin Skjelstad (de er ikke på valg).  Vi har aktuell kandidater til økonomileder, leder Starum cup og revisorer. Men følgende verv trenger imidlertid å fylles:

 • Sportslig leder senior (sportsutvalg)
 • Sportslig leder yngres 12-16 år (i styret)
 • Kommunikasjonsansvarlig/nettsideansvarlig (utenfor styret)
 • Arrangementsleder (i styret)
 • Vara styremedlem
 • 1 person til valgkomite
 • Dommerkontakt (sportsutvalg)

Styret i Toten HK har forslag til årsmøte om å endre styresammensetningen noe, slik at noen av disse rollene heretter ikke vil være en del av styret, men i utvalg/komiteer, dersom årsmøtet vedtar dette.  (se over)  Vi ønsker at utvalg og komiteer skal bli mer aktive, slik at vi får fordelt ansvar og arbeidsoppgaver på flere personer.

Eventuelle spørsmål om verv/rollebeskrivelser kan rettes til valgkomiteen ved  Idun Dalberg (99365441) eller Stina Onsrud  (41209488)

Hvert enkelt lag har også fått i oppgave å taar en gjennomgang i foreldregruppa, og melde inn (gjennom sin oppmann) minst 1 person, men forhåpentligvis flere, som kunne tenke seg å ta på seg et verv i klubben. Det er fint om det gis et signal om hvilke verv som ønskes.

Mvh valgkomiteen Stina Onsrud og Idun Dalberg

4
Årsmøte i Toten HK

Avholdes torsdag 28. mars 2019 kl. 19:00 i Totenhallen.

Vanlige årsmøtesaker og saker som ønskes tatt opp må være styret i hende innen 14. mars 2019. Sendes på mail til post@totenhk.no

Saksliste/info vil være tilgjengelig her på Toten HKs hjemmeside i forkant av årsmøtet.


5
Håndballtur til Elverum 3. mars

BLI MED PÅ ELVERUMSKAMP!Søndag 3. mars ønsker Toten HK å tilby alle spillere, trenere og dommere topphåndball på nært hold. Da spiller nemlig topplaget Elverum hjemmekamp mot Kolstad. Da har vi i Toten HK blitt invitert til Elverum og Terningen Arena for å se Norges beste lag spille om nok et seriemesterskap.


Alle spillere, trenere og dommere m/familie kan meldes seg på. Det koster kun kr. 100 per spiller, prisen inkluderer inngangsbillett til kampen, busstransport tur/retur Elverum samt noe å bite i på bussen. For øvrig familie koster det kr. 200,- per person, mens trenere/lagledere i Toten HK får turen gratis.


Avreise fra Totenhallen blir søndag 3. mars kl. 15.00. Vi regner med å være hjemme igjen ca. kl. 21:15. Påmelding gjøres ved å betale og legge inn nødvendig info i Superinvite senest mandag 25. februar. Linken til Superinvite finner du her:


Superinvite


Ta kontakt med Terje Helle tlf. 45404967 om du har spørsmål om betalingen eller påmeldingen.


Få med deg dine lagvenner og meld dere på senest 25. februar. NB: Elverum er et av Europas beste lag. Dette blir moro!


Det oppfordres også å reise i Toten HK genseren, de som evt. ikke har en slik genser og vil kjøpe, kan kontakte Margrethe Brudeli på tlf 97735766 eller mail brudeli62@gmail.com.Hilsen

Styret i Toten HK

6
Treningsavgift vår 2019

Da er det tid for betaling av treningsavgift for våren 2019, sjekk linken for mer informasjon:


Superinvite

7
Trekning for supporterloddene 2018/2019

Her kan du se resultatet av trekningen:


supporterlodd.png

8
Supporterlodd Toten HK

​Litt informasjon rundt Totensupporterloddene.

Loddene deles ut i løpet av uk 42/43.

Det koster kr. 200,- per Totensupporterlodd, og det er kjempefine gavekort i premie! 5000- 4000 -3000- 2000- 1000 kr er gevinstene på, i tillegg er det 10 spekepølser fra Toten kjøtt. Gavekort kan benyttes hos Lena Handelsstand og Toresen sport.

Det er Terje Helle tlf. nr 45 40 496 67 / terje.helle@norconsult.com. som er kontaktperson i forhold til å få ut gevinstene.

Trekning og oversikt over vinnere legges ut på hjemmesiden og Facebook.

Link for betaling: Superinvite


9
Håndballskole i høstferien

​01-03 oktober arrangeres Toten HKs årlige håndballskole for 1-7. klassinger. Følg linken til Superinvite for mer info og meld deg på snarest. Kun 90 plasser, førstemann til mølla!

Superinvite

10
Bli medlem og betaling av treningsavgift

​Bruk følgende link for å melde deg inn i Toten HK eller for å betale treningsavgift for høsten 2018:

Superinvite

19
Egenandel til Glasscup 2018

​Her kan du betale egenandel til Glasscup 2018: Superinvite

20
Årsmøte i Toten HK 2018

 Siste nyheter

 

 

 

 

 

 

 I fokus